۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد ناترازی انرژی، مانع توسعه گازرسانی در خراسان رضوی یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری مسابقه بتن در خراسان رضوی | رعایت‌نکردن خالص‌فروشی در استان حدود ۸۰‌درصد است

  • کد خبر: ۱۶۴۹۴۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
برگزاری مسابقه بتن در خراسان رضوی | رعایت‌نکردن خالص‌فروشی در استان حدود ۸۰‌درصد است
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی گفت: همه تولیدکنندگانی که محصولات بسته‌بندی‌شده تولید می‌کنند، موظف به رعایت استاندارد‌های اجباری مربوط در وزن محصولات تولیدی هستند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدسجادی، مدیر کل استاندارد خراسان رضوی، امروز ۳۰ اردیبهشت ماه در نشست خبری ضمن تشریح بسته حمایتی در جهت رشد تولید باکیفیت، توضیحاتی در خصوص فرایند برگزاری دومین مسابقات ملی بتن به میزبانی استاندارد خراسان رضوی را ارائه کرد.

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی ضمن گلایه از اصناف و تولیدکنندگان استان، رعایت‌نکردن خالص‌فروشی در استان را حدود ۸۰درصد اعلام کرد و ادامه داد: سازمان ملی استاندارد در خصوص خالص‌فروشی برنامه‌ای مدون ارائه کرده است و ادارات کل استانی نیز در راستای تحقق اهداف تعیین‌شده اقدامات نظارتی خود را از قبل از سال جدید آغاز می‌کنند و ادامه نظارت‌ها با رویکرد اقناعی و اصلاحی انجام خواهد شد. همه تولیدکنندگانی که محصولات بسته‌بندی‌شده تولید می‌کنند، موظف به رعایت استاندارد‌های اجباری مربوط در وزن محصولات تولیدی هستند.

 سجادی در ادامه هدف از برگزاری مسابقات بتن را ارتقای دانش و مهارت مدیران کنترل کیفیت واحد‌های بتن و نیز ارتقای کیفیت بتن تولیدی در جهت افزایش مقاومت سازه‌های بتنی اعلام کرد و گفت: افزایش و استحکام بتن افزایش هزینه تولید را در بردارد، اما به‌دلیل افزایش مقاومت و طول عمر سازه در بلندمدت کاهش هزینه تولید را شاهد خواهیم بود. از طرفی، تولیدکنندگان باید متعهد به تولید بتن باکیفیت در راستای ایمنی و سلامت مردم باشند.

سجادی در ادامه افزایش نظارت‌ها بر آسانسور‌های مراکز عمومی، ادارات و دستگاه‌های اجرایی و بیمارستان‌ها را اعلام کرد و از مالکان و بهره‌برداران خواست در جهت ایمنی و سلامت استفاده‌کنندگان از آسانسور‌ها برای اخذ گواهی‌نامه تأییدیه آسانسور‌ها اقدام کنند. وی با اشاره به معرفی برخی متخلفان این حوزه به قوه قضائیه، اعلام کرد با متخلفان وفق مقررات سازمان ملی استاندارد برخورد خواهد شد.

وی در ادامه در خصوص بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی با محوریت رشد تولید کیفی توضیحاتی ارائه کرد و ابراز امیدواری کرد نتایج اجرای این بسته حمایتی در استان را در رفع مشکلات و موانع تولید و اثرات آن را در سفره‌های مردم شاهد باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->